Meleg helyzet: Ráfázhat a Terry Black-interjúra a Vajna2

A nyilvánvaló hazugság már a médiahatóságot sem hagyta hidegen.

"Megvárom az eljárás eredményét, majd utána szeretném kommentálni. Az viszont biztos, hogy a velem szemben folytatott médiahadjárat túlment minden határon"

- nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki szerint változnia kellene a politikai kultúrának ahhoz, hogy ne történjenek hasonló esetek.

"Ennyire megbízható forrás a Teri és ennyire lehet meleg a Vona"

Érdekes cikkel jelentkezett Terry Black-ről, azaz Rácz Károlyról a Fullánk.hu. A portál azt állítja, hogy a transzvesztita "előadóművész" mostani, Vona Gábor ellen irányuló vádaskodásai nem egyedülállóak, sőt, nagyon is bevett gyakorlatról van szó azokkal szemben, akiket a Fidesz "meleg fegyvere", vagy megbízói nem kedvelnek.

Csúcson pörög a fideszes kamumédia

A Jobbik szerint lejáratókampány zajlik ellenük a Fideszhez köthető médiabirodalomban, ezért március közepe óta több mint húsz sajtó-, valamint polgári pert indítottak a 888.hu, az Origo, a PestiSrácok.hu, a Ripost.hu, valamint a Tények ellen.

Felépült a Fidesz hazugságbirodalma! Így hülyítik közpénzből az embereket!

Az évente közel 80 milliárdból működő közmédia nem volt elég: a Fidesz Habony Árpád és Andy Vajna segítségével tovább építette médiabirodalmát, melynek segítségével emberek millióival próbálnak elhitetni teljes képtelenségeket is. Cikkünkből megtudhatja, hogy próbál manipulálni a kormánypárt a következő években.

Kummer Ákos, a Jobbik politikusait képviselő ügyvéd elmondta:

a perek közül hatot már jogerősen megnyertek.

A többi jelenleg is zajló per esetében pedig - ahol született már elsőfokú ítélet - minden ügyben legalább részben a pártnak adott igazat a bíróság - tette hozzá.

Ugyanakkor nem valószínű, hogy egyhamar leállna a hazugságdömping, ugyanis az állami pénzekkel jó vastagon kitömött szennymédiának meg sem kottyannak a cseppet sem visszatartó erejű pénzbírságok, így minden bizonnyal továbbra is "élvezhetjük" majd a Habony-Vajna-G. Fodor trió minden alapot nélkülöző, ordító hazugságait a Jobbikkal és annak politikusaival kapcsolatban.

Narancs ízű szeszes ital - a kannásbor nem bor, a fideszmédia nem média

Isten az atyám, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a hardcore balos Kettős Mércéről fogok idézni egy írást. A Habony&Vajna Co. ezt is elérte. Ami azért, valljuk be, nem lebecsülendő eredmény. Megdolgoztak érte a fiúk és lányok. Meg is kell kapják érte a jutalmukat. Nem csak Árpitól és Andytől - de a közvéleménytől is.