Menekültként érkeznek a dzsihadista terroristák Európába

Megjegyzik, a lapnak nincs megfelelő eszközrendszere ahhoz, hogy az információk valóságtartalmát ellenőrizze, a biztonsági, titkosszolgálati szakértők véleménye szerint azonban több ezer potenciális terrorista érkezhetett meg a bevándorlókkal Németországba.

Az is kiderült, hogy nagyüzemben hamisítja az Iszlám Állam a szír útleveleket - írta a lap. A Facebookon komoly kutatómunkát végeznek a szíriai polgárháborúban elűzött keresztények. A This is Chris­tian Syria (Ez a keresztény Szíria) közösségi profilon állításuk szerint már számos, az elmúlt hetekben, napokban Európába, döntően Németországba érkezett iszlám terroristát azonosítottak.

A profil szerint ezek egyike Ahmad Abd Alkarim Alhije, a Bassár el-Aszad szír elnök ellen harcoló Iszlám Front nevű katonai szövetség Ahrar Alforat elnevezésű zászlóaljának korábbi vezetője, akit számos gyilkossággal és háborús bűncselekménnyel gyanúsítanak.


Ahmad már Németországban "menekültként"

 

Ahmad beszél középen a videón

A Facebookon működő szír keresztény ellenállók közlésük szerint más terroristákat is lelepleztek, olyanokat, akik korábban a Face­bookon vagy a Twitteren "dicsekedtek" ocsmány tetteikkel, de most valamilyen oknál fogva magukat menekültnek kiadva Európában tűntek fel.


A szír keresztény ellenállók szerint a Facebookra kitett képen az Al Nusra front egyik tagja látható


Az ISIS egyik állítólagos harcosa


Szintén a Facebookon terjed a kép, a jobboldali Európa valamelyik pályaudvarán készült