Mészáros Lőrincék veszik át az irányítást a veszprémi kézilabdaklub felett

Mészáros Lőrinc jobbkeze, Csík Zoltán lett a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

Csík Zoltánt a felcsúti milliárdos kabinetfőnökeként, intézőjeként, nagyvevásárlójaként is emlegetik. Csík április közepén távozott a Mészáros tulajdonában álló Echo TV vezetőségéből. A 24.hu-nak akkor azt mondta, új feladatot kapot, arra a kérdésre pedig, hogy a Veszprémi csapat felügyelőbizottságából is távozik-e, így felelt:

"Ez teljesen téves információ. Sőt a következő megbízatás a veszprémi kézilabdával is összefügg. Nyilván, amikor a következő megbízatásomat meglátják a cégbíróságon, akkor meg fogják érteni, de addig én ezt nem szeretném jobban kommentálni."

A Válasz.hu a cégbíróságon frissen iktatott iratokra hivatkozva azt írja, Csík éppen a fenti cikk megjelenésének napján ült át a felügyelőbizottságból a vezérigazgatói székbe a klubnál.

A csapat környékén egyébként már korábban megjelent a volt felcsúti polgármester: a Veszprém Handball Team Zrt. 52-os tulajdonrészét a Mészáros üzlettársának, Szíjj Lászlónak a tulajdonában álló Duna Aszfalt birtokolja, a Mészáros és Mészáros Kft. pedig a csapat egyik főszponzora.