A “bátorak” szerencséje? Még csak szerda, de már 3 tendert elnyert Mészáros Lőrinc

A “bátorak” szerencséje? Még csak szerda, de már 3 tendert elnyert Mészáros Lőrinc

Még csak szerda van, de a kemény munkájáról híres felcsúti vállalkozó eddig már 3 nyertes pályázatot tudhat magáénak. A Portfolio szerint a Mészáros és Mészáros Kft. az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. által kiírt két tendert húzta be.

Az egyik a Zsámbéki-medence szennyvíztisztításának fejlesztésére vonatkozik, amelynek értéke nettó 5,9416 milliárd forint, a másik pedig Pincehely, Tamási, Kistormás, Kölesd települések és Aba nagyközség ivóvízminőségjavító projekt munkálatai, amiért 5,84502 milliárd forint üti a markát.

A saját állítása szerint Mark Zuckerbergnél is okosabb nagyvállalkozó kedden is nyert egy tendert, amelynek keretében a szarvasi holtág vízpótlási lehetőségével foglalkozhat több mint 1,35 milliárdért.

Ha már a pénzügyeknél tartunk: tegnap számoltunk be arról, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségében álló alcsútdobozi luxuslétesítményben működő Pannonia Golf & Country Golf Egyesület júniusban 10 millió forintos támogatást kapott az állami tulajdonú Eximbanktól.