Mi már tudjuk, mit fog ön délután kettőtől csinálni!

Ha elfordult a főnök, már kattinthat is: mikor kettőt üt az óra, töltheti is ki az internetkonzultáció kérdéssorát.
 
A kormany.hu-n megjelent örömteli tájékoztatás szerint  "az internetről és a hazai digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) húszpontos kérdéssorát" tudják megválaszolni a várhatóan tömegesen kattintó állampolgári jogukkal élő felelős, keményen dolgozó internetfelhasználók.
 
Bár a konzultációnak csúfolt kormányzati propaganda kérdőív a bevándorlásról nagyobb figyelmet kapott Deutsch Tamás haknijánál, azért ez is okozhat számunkra örömteli perceket. 
 
Sajnálatos módon regisztrációhoz kötött, így a háttérhatalom nem kívánt figyelmétől rettegő olvasóinknak nem ajánljuk a kérdőív kitöltését. 
 
Mint ismert, a kormány azután kezdett egy újabb kamu konzultációba, hogy a kórházi napidíj és vizitdíj ostobaságával összemérhető zsenialitással, megadóztatták volna az internetet. 
 
Az így kipattant tüntetéseken rendszergazdák, poreszfüggők, le- és feltöltők, online játékosok, néhány baloldali politikus és persze átlaguserek ezrei mozdultak meg, így a kormány visszakozott, s elkerülve a további égést, létrehozva ezt a valamit.
 
Ehhez persze kellett egy húzónév is, egy fiatalosch, trendi politikus, aki meg tud szólalni az ifjabb generációk nyelvén, érti a problémáikat, ismeri, sőt, könnyen és otthonosan mozog az internetek világában, s nem utolsósorban minden bitjében menő. 
 
sdf
 
Akit érdekel, és szeret nagyon hosszú és nagyon hülye kérdésekre válaszolni, itt megteheti.