Mindenből lehet előnyt kovácsolni! (x)

Mindenből lehet előnyt kovácsolni! (x)

Számos olyan dolog van az életben, amelyre kapásból rávágnánk, hogy rossz. Aztán vetünk rá egy második pillantást, és máris észrevesszük, hogy mégiscsak vannak benne rejtett értékek. Ilyen többek között a maszturbálás is, amelynek a világtörténelem során igencsak hányattatott és változó sorsa volt.

Hiába, hogy már az őskori ember használati tárgyai között is találtak önkielégítésre használt tárgyakat, attól még az egyház évtizedeken, ha nem évszázadokon át üldözte, bűnnek és nemkívánatosnak jelentette ki. Ennek ellenére az emberek leleményessége nem hagyta parlagon ezt a jelenséget, így mindenféle ravasz módon sikerült az embereknek önmaguknak örömet szerezniük. Ma pedig már egy komplett iparág épül erre az igényre. Nézzük is csak meg, hogy mit kínálnak az örömre áhítozó férfiaknak!

Kellékek sora vár rád!

Ma már szerencsére egész sok eszköz kapható, amely megkönnyíti számodra az örömszerzést. A Goldengate szexshop maszturbátorai között változatos eszközöket találsz, amelyek biztosan eljuttatnak a csúcsra. Nézzük csak, mikkel kísérletezhetsz:

• Műpopsik és művaginák egész sora vár arra, hogy kiválaszd a számodra ideális darabot.

• Sőt, akár élethű guminőt vagy szexbabát is választhatsz, ráadásul az egyéni preferenciákat is meghatározhatod a vásárlás során.

• Kifejezetten erre a célra készült, zseblámpának álcázott örömszerző játékszert is választhatsz, amely azt is hivatott megakadályozni, hogy a marok túl erős szorítása a későbbiek során az átlagos szexet ellehetetlenítse.

Amint láthatod, széles a választék, és jó, hogy nem muszáj választani, hiszen dönthetsz úgy is, hogy szépen lassan mindent beszerzel. Így aztán változatosan tudsz magadnak örömet szerezni, amikor csak szeretnél.

Nem pusztán az örömről szól!

Bár elsőre úgy tűnik, hogy másról sem szól az önkielégítés, mint puszta élvezetről, azért jó, ha tisztában vagy azzal, hogy megannyi élettani előnye van annak, ha időnként kényezteted magadat.

• Többek között csökken a stressz-szinted, javul a hangulatod, alábbhagy a szorongás.

• Csökken a prosztatával kapcsolatos megbetegedések kialakulásának veszélye.

• Általa erősödik az immunrendszer.

• Az orgazmusoknak hála csökken a szívbetegségek előfordulásának kockázata is.

Amint látszik, nem öncélú az orgazmus utáni hajsza, érdemes gondoskodni magunkról minél többször.

Szégyenkezésnek semmi helye!

Ahogy a fentiekből nyilvánvalóvá vált, semmiképpen sem egy rossz dologról beszélünk, éppen ellenkezőleg, számos pozitív hatása van az életedre nézve. Egészen addig, amíg át nem veszi a hatalmat feletted – már ha hagyod.

Óva intünk ugyanis attól, hogy túlzásokba ess, hiszen a túl sok, túl erős, túl egyhangú örömszerzés sem túl szerencsés, ahogy az sem, ha teljesen kiiktatod ezt az opciót az életedből!