Mit tippel Urbán Flórián, Juhász Péter, vagy épp Gregor Bernadett? Megmutatjuk!

Politikusokat, művészeket, sportolókat kérdeztünk arról, mit várnak az osztrák-magyar összecsapástól. Néhány válasz igazán meglepő volt!

Mirkóczki Ádám, a Jobbik képviselője, szóvivője: 0-1

Ugyan nyilvánvaló, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de én bízom a magyar csapat Norvégia ellen is látott taktikai, valamint mentális fegyelmezettségében, és abban, hogy egy 1-0-ás győzelemmel debütálhatunk az Eb-n. Ám függetlenül az eredményektől, számunkra minden perc ajándék, amit az Európa-bajnokságon tölthetünk!

 

Vári-Kovács Péter, színművész: 1-1

Bár döntetlenre számítok, lelkileg a magyarok győzelmére vagyok kódolva, úgyhogy Ria, Ria, Hungária!

 

Petrás János, a Kárpátia zenekar frontembere: 0-13

Az aradi tizenhármak miatt 13-0-ra győzünk. Véres mérkőzésre számítok, réges-régóta megvan a magyar és a labanc között ez a rivalizálás, és ha jól tudom, a magyarok jobban állnak az összecsapások arányában.

 

Urbán Flórián, egykori válogatott labdarúgó, edző: 0-0

Nem gondolom, hogy az osztrákok jobbak lennének mint mi. Szerintem gólt nem kapunk, viszont nem is rúgunk, ezáltal lesz 0-0.

 

Juhász Péter, az Együtt párt alelnöke, V. kerületi képviselő: 0-6

6-0-ra optimalizálok,

de persze elégedett lennék 2-0-al is.

 

Gregor Bernadett, színésznő: 0-1

Nem szoktam focimeccseket nézni, ezért a szabályokat majd a családom elmagyarázza, de most ezt a mérkőzést egy magyar embernek néznie kell!

Sziva Balázs, a Romantikus Erőszak zenekar frontembere: 1-2

Mindenképpen egy harcos magyar csapatot várok, hiszen az osztrák csapat nem sorolható a gyenge ellenfelek közé, ezt a selejtező csoportmeccseken már bizonyították. Viszont úgy gondolom, hogy a rengeteg kiutazó magyar szurkoló olyan erőt és biztatást adhat a mieinknek, hogy meglesz az egygólos magyar győzelem.

 

Schiffer András, az LMP leköszönt társelnöke: 1-2

Szerintem nyerünk! Leginkább szervezett játékot, taktikai csatát várok. Játékosállományában Ausztria alig-alig erősebb a mieinknél.

Grátisz: Voksán Virág szerint aligha nyerheti meg az Eb-t a magyar csapat, főleg, hogy az argentinok is nagyon erősek: