Erről beszélt Szalai Ádám az Izland elleni sorsdöntő mérkőzés előtt

Erről beszélt Szalai Ádám az Izland elleni sorsdöntő mérkőzés előtt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kiadta a „Legszebb ajándék” című film első részét, amely a magyar labdarúgó-válogatott EB-re való kijutásának kulisszatitkait mutatja be. 

Az első részben a csapatkapitány, Szalai Ádám beszéde is hallható, aki úgy tűnik valóban motiválóan hatott csapattársaira, hiszen az Izland elleni mérkőzést az utolsó 5 percben fordította meg a válogatott. 

Kedvcsinálónak idéznénk is Szalai Ádám szavait. 

„Nyolc óra óta mindenki otthon ül. Ott vannak, akik az egészségügyben dolgoznak, az emberek elveszítik a munkájukat, emberek kevesebb fizetést kapnak emiatt a kibaszott járvány miatt. 2021, mindenki erre gondol. Mi itt 90, vagy 120 perc alatt ezt az évet meg tudjuk változtatni. Ma nincs ember, aki elfárad, nincs ember, aki párharcot veszít, nincs olyan, aki leszegi a fejét, csak gladiátorokat akarok látni! Bármi történik, bármi történik is, nincs fáradtság és aki a padról beáll, eldönti a mérkőzést! Hajrá Magyarország!"

Nos, Szalai nagyon is ráérzett valamire, ugyanis a mérkőzésen, éppen a csereként beálló Loic Nego egyenlített ki, majd Szoboszlai döntötte el a találkozót. 

A második rész majd december 29-én, 19 órától lesz megtekinthető.