Kizárták az MSZP-ből a rejtett kamerával készült felvételen korrupcióval dicsekedő Lackner Csabát

Kizárták az MSZP-ből a rejtett kamerával készült felvételen korrupcióval dicsekedő Lackner Csabát

A korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba kispesti képviselő kizárásáról döntött az MSZP - ezt a párt közleményben tudatta kedden az MTI-vel.

Az Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsa megtárgyalta Lackner Csaba ügyét, a testület a fegyelmi felelősséget megállapította és a pártból való kizárás mellett döntött - írták.

A döntés értelmében Lackner Csaba már nem tagja a Magyar Szocialista Pártnak.

Az MSZP elnöke, Tóth Bertalan múlt pénteken közölte a Facebook-oldalán, hogy kezdeményezi Lackner Csaba kizárását, mivel az MSZP elnökségének felszólítása ellenére Lackner Csaba nem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról.

Kizárják az MSZP-ből a fehér por mellett korrupcióval dicsekedő Lackner Csabát

Lackner Csaba pártból való kizárását kezdeményezi az MSZP elnöke - írja pénteki Facebook posztjában Tóth Bertalan. A politikus pénteken reggel délig adott időt Lacknernek, hogy önszántából adja vissza mandátumát, ellenkező esetben javasolni fogja a szocialista pártból való eltávolítását.

Lackner Csaba korábban - miután olyan felvételek szivárogtak ki, amelyeken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszél - felfüggesztette párttagságát.