Négy gyermeket nevel az új képviselő

Ikergyermekei 22 hónaposak, velük lakik az előző házasságából született lánya és hitvesének húga.

A magát négygyermekes apukaként emlegető győztes harmadik feleségével, Erzsébettel él. Ikergyermekei 22 hónaposak, velük lakik az előző házasságából született lánya, Kata is. Jelenlegi hitvese kiskorú húgának, Dzsenifernek is ők a gyámjai – írja a blikk.hu.

Az új képviselő 22 éve dolgozik az egészségügyben, a tapolcai kórházban altató-szakasszisztensként, 2010 óta mentőápolóként teljesített szolgálatot. Eddig a hobbim volt a munkám; imádom az egészségügyet, önként vállaltam a mentőszolgálatot még alpolgármesterként is. Az Országgyűlés munkáját nagyjából annyira kísértem figyelemmel, mint egy átlagpolgár. Soha nem jártam még az Országházban, és egyébként jó, ha a képviselők felét felismerem – nyilatkozta a Blikk megkeresésére az újdonsült képviselő.

A politikus vagyonnyilatkozatából nem lehet túl sokat mazsolázni, ingatlanügyekkel legalábbis biztosan nem kerül a lapok címoldalára. Egy 82 négyzetméteres lakótelepi lakásban élek a családommal. Egy 12 éves Opel Zafirával járok. Jó nagy, ebbe az egész család belefér - mondta a lapnak. A család adóssága 1,5 millió forint, hitelüket fizetik. Más bevétele vagy vagyontárgya nincs Rig Lajosnak.

Szeret sportolni, a teremfocira tud szakítani hetente kétszer egy kis időt. A hét egyik napján mentős kollégáimmal rúgom a bőrt, a másik edzésen pedig a régi haverokkal. Nézni is focit szeretem a legjobban, az olasz meccsekre szoktam gyakorta rákapcsolni.