Nem Németországnak kell megváltoznia, hanem a menekülteknek

A jobboldali liberális kereszténydemokrata Julia Klöckner nem a keresztény Európát, a görög filozófiát, vagy a római jogot védte - ilyen maradi dolgokkal közismerten csak a bezárkózó, reakciós ultrakonzervatívok foglalkoznak. A képviselő asszony

a női egyenjogúságot félti

a kontinensre özönlő, javarészt muszlim vallású emberáradattól - írja a Bildre hivatkozva az Index.  Szerinte nem a "liberális Németországnak" kell megváltoznia, hanem "néhány menekültnek". A Németországba érkezőknek tiszteletben kell tartaniuk a nők egyenjogúságát és az ezt biztosító jogszabályokat - figyelmeztet a politikus.

Julia Klöckner elmondása szerint több száz levelet kapott olyan nőktől, akiket alacsonyabb rendűként kezelnek a muszlim férfiak.  Ezzel ő maga is szembesült egy alkalommal, amikor egy imám nem volt hajlandó kezet fogni vele, mégpedig egyszerűen azért, mert nőnemű.

A képviselőnő nem csak a bevándorlókra akadt ki, hanem azokra is, akik a Willkommenskultur jegyében mindannyiuk befogadását követelik.

"Ha valaki a német alkotmánynak a menekültek kötelező befogadására vonatkozó 16. paragrafusára hivatkozik, annak be kell tartani az alkotmány másik 145 pontját is."

- szól be a jogvédőknek Klöckner.

Megkapja a magáért az a német ipari nagytőke is, amely nem győz ujjongani az olcsó munkaerő érkezése miatt.

Németországban sok női vezető van, és ezt nem tervezzük megváltoztatni csak azért, hogy középkori gondolkodású férfiak is legyenek a német munkaerőpiacon

- szögezi le. Klöckner azt indítványozza, hogy, aki nem tartja be a szabályokat és törvényeket, attól vonják meg a szociális ellátások egy részét.