Nincs bizonyíték Rogán állítólagos emberének elfogásáról

Az ügyvédi kamara sem tudott arról, hogy bejelentett ügyvédi irodában történt volna elfogás. A lap azt írta, hogy az állítólagos TEK-akció helyszíne nem is ügyvédi iroda, hanem bizalmas tárgyalások céljára rendszeresített helyiség.
 
A lap kereste a rendőrséget és az ügyészséget, de lapzártáig nem kaptak választ. 
Az újság úgy tudja, K. Balázs Rogán Antal egyik legfőbb bizalmasa, Rogán gazdasági ügyintézője, afféle „táskás embere".
 
A hírek szerint a tettenérés egy belvárosi irodában történt, ahol az elfogáskor több százmillió forint készpénzt is találtak. A lap szerint nem hirtelen felindulásból történt az akció: titkosszolgálati eszközökkel hónapok óta folyt a nyomozás az "elfogott ügyvédhez" köthető ügyekben.

A rendőrség és az ügyészség cáfolta, hogy őrizetbe vettek volna egy belvárosi ügyvédet 

A rendőrség és az ügyészség cáfolta, hogy őrizetbe vettek volna egy belvárosi ügyvédet.
 
Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője azt mondta: az ügyészség nem folytatott ilyen akciót és nincs tudomása arról, hogy ilyen ügyben eljártak volna. 
    
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) ugyancsak arról tájékoztatott, hogy ilyen ügyről nincs tudomása.

Nyaralás közben elég nehéz őrizetben lenni

Eközben maga az érintett, állítólagosan letartóztatott ügyvéd is közleményt adott ki. Ebben azt írta: a lap valótlanságokat állít, ő maga – a cikk állításaival ellentétben – jelenleg éppen gyerekeivel tölti az őszi szünetet. Felszólította a VH-t a cikk online-változatának eltávolítására, egyben jelezte: megteszi a polgári jogi lépéseket, illetve büntetőfeljelentést tett.”
 
A lap online változatában azóta már csak a helyreigazítással frissített változat olvasható, vagyis bebizonyosodott, hogy nem rendelkeztek bizonyítékokkal.