Nincs több kifogás: le kell zárni Európát

Európának most kell lezárni minden határát, és senkit, azaz egyetlen embert sem szabad beengednie. Sem gyereket, sem öreget, sem beteget. Sem nőt, sem férfit. Egyszerűen senkit.

Lehet bármilyen nagyívű programot, csomagot, tervet, együttműködési megállapodást, állásfoglalást, kvótát, vagy egyéb politikailag korrekt, és modern demokratikus elveket valló baromsággal játszani, de van itt egy probléma:

Aki tudatosan képes saját életét is feláldozni azért, hogy ártatlanok vérét ontsa, az szép szavakkal megállíthatatlan.

A friss párizsi terrortámadás elkövetőivel kapcsolatban is jött a megszokott hír: "a támadók nem voltak ismeretlenek a titkosszolgálatok előtt".

Ami nagyjából annyit jelent, hogy nem titkolta eléggé az Iszlám Állammal vagy más hasonló szervezettel szembeni szimpátiáját. Ilyen emberből pedig csak Franciaországban 30 ezer van. Ahogy a magyar határon is találtak kivégzésekkel teli mobiltelefont. És ahogy az egyik gyilkosról most kiderült, hogy Görögországban regisztrálták, mint menekült.

Mivel az Iszlám Állam eddig sem tagadta, hogy embereit bevegyíti a migránsok közé, ez nem újdonság, szimplán bizonyíték.

Kapott meleg teát, szendvicset, pokrócot, majd a határokon állva várt a sorára, hogy beléphessen oda, ahol a nép egyik fele csókot dobál utána, a másik fele meg tüntet ellene. Aztán néhány hét múlva mindkét karaktert legyilkolta egy koncerten, válogatás nélkül.

Eljutottunk oda, ahol nincs helye több diskurzusnak és polkorrektségnek. Eljutottunk oda, amikor már nem kockáztathatunk semmit, ezért

Európának most kell lezárni minden határát, és senkit, azaz egyetlen embert sem szabad beengednie. Sem gyereket, sem öreget, sem beteget. Sem nőt, sem férfit. Egyszerűen senkit.

Nem embertelenségből, hanem önvédelemből.

Mert senki nem fog abba a kocsmába járni, ahol köztudott, hogy minden tízedik korsó sörbe belehúgyozik a csapos. Mert egyszerűen nem lehet vállalni ezt a kockázatot.

Akkor sem, ha Angela Merkel törzshelyéről van szó.

Ha maradt még valamennyi életösztön Nyugat-Európában, akkor így fog tenni. Mert nem szabad tovább hallgatnunk azokra, akiknek továbbra is fontosabb a "menekültek" mindenáron való segítése mint az, hogy saját népének biztonságát garantálni tudja.