A rendőrök már tudják, ki a rejtélyes orálfantom

A kamerafelvétel közzététele miatt is feljelentést tettek.

Sikerült beazonosítani a videón szereplő személyeket, akikkel szemben közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottak – írja a Bors a rendőrségtől kapott tájékoztatásra hivatkozva. Hozzáteszik, a térfigyelő kamera kiszivárogtatása kapcsán a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság vezetője feljelentést tett az ügyészségen.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, egy eddig ismeretlen, trikót és rövid nadrágot viselő fiatal a fővárosi Liget térnél odalépett egy bódult állapotúnak tűnő hajléktalanhoz, és orálisan kényeztette.

Az ügyben mi is megkerestük a rendőrséget, de akkor még csak annyit tudtak közölni, az ügyben szabálysértési eljárás indult, méghozzá közerkölcs megsértése tárgyában. Ezt végül a hatáskörrel rendelkező kormányhivatal felé fogják továbbítani. Az elkövető beazonosítását tegnap délután érdeklődésünkre még nem tudták megerősíteni.

Szabálysértési eljárás indult a kőbányai orálfantommal szemben

Egy térfigyelő kamera felvétele szerint néhány nappal ezelőtt az éjszaka közepén egy járókelő férfi egyszerűen megállt egy mélyen alvó hajléktalan mellett Kőbányán, majd lehajolt hozzá és orális kielégítésbe kezdett. A hajléktalan annyira ki volt ütve, hogy fel sem ébredt arra, mi történik vele.