Gáspár Győző, Pataky Attila és Dopeman is osztályozta Orbánék munkáját, melynek átlaga 3,1 lett

Gáspár Győző, Pataky Attila és Dopeman is osztályozta Orbánék munkáját, melynek átlaga 3,1 lett

A Blikk arra kért több hazai hírességet, hogy osztályozzák a kormány elmúlt négy évben végzett munkáját, melyből aztán kreáltak egy bizonyítványt is. Ennek átlaga alapján Orbánék teljesítménye 

3,1-es osztályzatot érdemel.

Ez a Békemenetes, a Fidesz legfrisebb tagjaként berobbanó Gáspár Győző, az Edda frontembere és a földönkívüliek rémálma, Pataky Attila, a Belmondo énekese, Czutor Zoltán, a szabadszájú Dopeman és az olimpiai ezüstérmes labdarúgó, Kű Lajos által kiosztott érdemjegyekből állt össze.

Győzike a háborús helyzet és a járvány kezelésével is elégedett volt, ami a kiosztott 5-ös jegyein is jól látszik. Ugyanakkor az egészségügy és az oktatás területétől már közel sem volt elájulva, így két 3-ast is adott. Nála egy 4-es átlag jött ki.

Pataky Attila csillagos 5-re értékelte a háború kezelését, ahogy a járványhelyzettel kapcsolatos fellépésekre sem volt panasza. Szerinte az egészségügyön és az oktatáson van még mit javítani, így előbbire 4-es, míg utóbbira 3-as osztályzatot adott. Az átlaga 4,5-re jött ki.

Czutor Zoltán már nem volt ilyen vajszívű, ő a háború kezelésére elégtelent adott a kormánynak, de a többi pontban sem kímélte Orbánékat. Az egészségügy szerinte "hosszú évtizedek óta mostoha gyerek, komoly fejlesztésekre szorulna", de ugyanez a véleménye az oktatásról is. Kiosztott jegyeinek átlaga: 2,5.

Dopeman úgy vélekedett, hogy az egészségügyön lenne mit javítani, a háborút megfelelő diplomáciával kezelte a kormány, és a Covidot követően is szépen visszajöttünk. Átlagban 3,8-ra értékelt.

Kű Lajos szuperlatívuszokban beszélt miniszterelnökünkről, olyannyira elégedett vele, hogy egyenesen kijelentette: "Hunyadi Mátyás óta nem volt olyan jó vezére az országnak, mint Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök a földkerekség legjobb politikusa korunknak, ha német vagy francia lenne, Európa felvirágozna". Kűtől ezért nem meglepő, hogy mindenre 5-öst adott Orbánéknak így a végső átlaga 5-ös lett.

A lap egyébként az utca emberét is megkérdezte, akik közül többen megbuktatták volna a kormányt az osztályzás során, persze akadtak elégedettek is.