Orbán és Menczer gasztrokalandjainak második részében egy cukrászdát látogattak meg

Orbán és Menczer gasztrokalandjainak második részében egy cukrászdát látogattak meg

Orbán Viktor miniszterelnök a legutóbbi mezítlábas lángosos kitérője után ráérezhetett a gasztronómiában rejlő kampány lehetőségekre, így a konyhaművészet ízére rákapva legújabb videójában egy cukrászdába sodorta a sors, ahová ezúttal is elkísérte Menczer Tamás, a külügyi tárca államtitkára.

A lassan sorozattá váló mininszterelnöki szokás friss epizódjából kiderül, hogy Orbán mamája krémest szokott csinálni, így a miniszterelnök emellett voksolt a pult előtt állva. Menczer eközben olyan könnyedén kötötte össze a sütik világát a Fidesz jóléti intézkedésével, a 25év alattiak szja-mentességével, hogy ezt látva egyből megértjük Orbán miért segíti személyesen az egyéni jelölt kampányát.

Menczer Pest megye 2-es választókerületében a Fidesz színeiben indul az április 3-i választáson, a győzelemhez pedig minden segítségre szüksége lesz, ugyanis ellenfele az Egységben Magyarországért jelöltje, Szél Bernadett.

Orbán mezítlábas lángossal kampányol a luxuslángost kérő Menczer Tamás mellett

Menczer Tamás, tajékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkárát az a megtiszteltetés érte, hogy Orbán Viktor mellette kampányolt. A Budakeszin és Budaörsön induló politikus még egy lángost is ehetett a miniszterelnökkel. Az esetről egy videót is feltöltött Orbán, melyben Menczer lángos választását, a sajtos-tejfölöset luxuslángosnak nevezi, majd a nép embereként ő inkább egy mezítlábasat kér, ami sót és fokhagymát takar.