Ne féljen, a választások után sem marad Orbán-levél nélkül!

Hová is lennénk nélküle?

"Orbán Viktor miniszterelnök levélben mond köszönetet azoknak, akik "éltek demokratikus jogukkal, és részt vettek az április 8-i választáson." - írja vasárnapi közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ. 

A küldeményt szerintük a külhoni magyarok és azok a Magyarországon élő állampolgárok kapják meg, akik "korábban hozzájárultak ahhoz, hogy a kormány kapcsolatot tartson velük". Ez azonban a kampányidőszak alatt történtek tükrében messze nem olyan biztos. A külföldön élő, választásokra regisztráló állampolgárok közül sokan például arról számoltak be, hogy még sem kapták a visszaigazolást, máris landolt a postaládájukban Bakondi György kormánypropagandával alaposan kitömöt e-mailje.

Holott a címüket egy részük soha nem adta meg sem a Fidesznek, sem a kormánynak. 

Külföldről regisztrált a választásokra, még a visszaigazolásnál is hamarabb kapta meg Bakondi Fidesz mellett kampányoló e-mailjét

Az elmúlt egy-két napban egyre többen fordulnak a nyilvánossághoz azzal, hogy - bár soha nem adták meg a címüket a Fidesznek - "60 millió migránssal" riogató, és a kormánypártra való szavazásra buzdító e-mailt kaptak Bakonditól. A legijesztőbb történet Svédországból érkezett, ahol egy magyar férfi regisztrált ügyfélkapun keresztül a választásokra.