Ózdi óvodásoknak olvasott fel mesét Vona Gábor

A Jobbik elnöke álruhás országjárásának újabb állomásán, egy ózdi óvodában olvasott fel mesét, majd együtt játszott, focizott a gyerekekkel.

Vona Gábor vasárnapi Facebook bejegyzésében utasította vissza a rosszindulatú politikai támadásokat.

„A Jobbik neve egyszer sem hangzott el, semmiféle politikai tevékenység nem zajlott, csupán a nagycsoportosokkal és óvónőikkel eltöltöttem egy délelőttöt. Reggeliztettünk, mondtam egy mesét, mint ahogy az minden reggel történni szokott az oviban (ez akasztotta ki a balliberális sajtót), aztán örülve a jó időnek, kint tornáztunk egyet, majd játék volt minden mennyiségben”

- számolt be az élményeiről a Jobbik elnöke.

Vona szerint a politikai támadásoknak semmi más oka nincs, minthogy irigyek rá.

„A baloldali kispártoknak se mondanivalójuk, se jövőképük, se emberközeliségük, se programjuk, se vezetőjük. Nekünk meg mindegyik van. Mondanivalónk is, jövőképünk is, emberközeliségünk is, programunk is, és - elnézést a szerénytelenségért - vezetőnk is. Na, ez fáj nekik! Majd' megpukkadnak. Amíg így szenvednek, én készülök a soron következő álruhás állomásra, hogy még több embert, még több helyzetet, még több munkakört megismerjek. Aztán az emberek meg eldöntik, kinek és minek higgyenek...”