Megint a jobbikos képviselő intézkedett Miskolcon az önkormányzat helyett

Ezúttal közvilágítás-fejlesztés valósult meg.

Saját maga építtetett utat Miskolcon a jobbikos képviselő, mert már hiába vártak a Fideszre

Néhány héttel a Bimbó utcai fejlesztés bemutatása után újabbról számolt be Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője. Ezúttal a politikus választókörzetében található Fátyolka utca újult meg, ahol az eddig zúzalékos út kapott aszfaltborítást. Mindez pedig saját képviselői alapjából történt meg.

Pakusza pénteken újabb fejlesztésről számolt be választókörzetében: ezúttal közvilágítás-fejlesztés valósult meg az elmúlt hetekben Perecesen.

A Jobbik önkormányzati képviselője a beruházást közlekedési és közbiztonsági szempontból is fontosnak nevezte. Mint mondta, a lakossági igényeknek megfelelően négy helyszínre kerültek ki új lámpatestek: a 6-os busz végállomásánál az Akna utcában, a Bollóalja, Közkút utcákban és a Tölgyfa közben. Hozzátette: a fejlesztés képviselői alapból és a város központi költségvetéséből valósult meg.

Újságírói kérdésre, hogy ez-e az első ilyen jellegű fejlesztés a körzetben, a képviselő elmondta, a tavalyi évben öt másik helyszínen is szereltek fel lámpákat, az elmúlt két évben így összesen kilenc új helyszínen javult a közvilágítás a körzetben.