Pócs János ajándékot ad annak a kisgyereknek, aki elmegy a képviselői irodájához

Pócs János ajándékot ad annak a kisgyereknek, aki elmegy a képviselői irodájához

Idén sem maradunk politikai pedofília nélkül, a szokásos menetrend szerint ismét akad olyan politikus, aki a választók bizalmát azok gyermekei kihasználásán keresztül igyekszik megerősíteni.

A jászsági fideszes Pócs János ezúttal nem kazánba zárt egy cigány embert, hogy meggyújtva a mellette lévő szemetet megégetéssel fenyegesse, majd rácsukja az ajtót, miközben viccből az egészet videóra veszi, hanem azzal a kéréssel fordult a jászsági gyerekekhez, hogy

„Írjátok meg kívánságaitokat a Mikulásnak és dobjátok be személyesen a Képviselői Irodánál található különleges karácsonyi postaládába november 29. és december 4. között.„

A fideszes politikus azt ígéri, hogy a leveket eljuttatják majd a Mikulásnak, aki ezért csokit fog adni, sőt néhány gyermek azt az ajándékot is megkapja majd, amit kért.

Azt nem tudjuk, hogy nagy mellbőséggel rendelkező kiskorúaknak is csoki jár-e majd, vagy esetleg pálinka, de mivel a világért sem feltételeznénk semmi rosszat a honatyáról, biztosak vagyunk benne, hogy csak csoki. Utóbbi egyébként azért érdekes kérdés, mert Pócsról nem csak a kazános videó jelent meg korábban, hanem az is, ahogy részegen azt mondja egy lánynak, hogy „ilyen mellbőséggel kételkedek benne, hogy valaki kiskorú”.

Íme:

A kazános videó pedig itt látható: