Megtagadta a vallomást a rendőrgyilkos és panaszt tett a gyanúsítás ellen

Megtagadta a vallomást a rendőrgyilkos és panaszt tett a gyanúsítás ellen

Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt mondta, hogy

a több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsított férfi nem tett vallomást a kihallgatása során, és panaszt tett a gyanúsítás ellen.

Az Alfahír is beszámolt az újbudai társasházban történt rendőrgyilkosságról. Egy 35 éves férfi erőszakkal próbált behatolni az egyik szomszédjához, de amikor megérkeztek a rendőrök egy 17 centiméteres késsel támadt a vele szemben intézkedő három rendőrre. A 29 éves Baumann Péter főtörzsőrmestert a szívtájékon érte a szúrás, ő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. Az egyik társát combon szúrták, a harmadik rendőr pedig a karján és a mellkasán szenvedett szúrt sérülést. Az utcára menekülő ámokfutót végül az egyik megsérült rendőr lábon lőtte, majd elfogták. 

Az RTL egyik olvasója felvételt is készített erről az esetről.

Videón, ahogy lábon lövik az újbudai rendőrgyilkost (18+)

Az Alfahír is beszámolt a csütörtök este történt rendőrgyilkosságról. Újbudán késsel támadt egy férfi a vele szemben intézkedő rendőrökre. Két rendőrt megsebesített harmadik társuk azonban belehalt a sérülésekbe. Információink szerint szíven szúrták az elhunyt főtörzsőrmestert. Három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták...

A nyomozó főügyészség elrendelte a férfi őrizetét, és indítványozza a letartóztatását.