Horrorkaravánt fogtak az M5-ösön - videó

Horrorkaravánt fogtak az M5-ösön - videó

Autószállító tréler vontatott egy másik autószállító trélert az M5-ös autópálya Csongrád-Csanád megyei szakaszán - számolt be róla a police.hu.

2020. augusztus 5-én délelőtt, az M5-ös autópálya domaszéki lehajtójánál vezették ki a rendőrök a szerb járműveket a sztrádáról. A hatóság munkatársai azért kezdték meg az intézkedést, mert a meghibásodott kisbuszból és trélerből álló járműszerelvényt egy olyan kisteherautó vontatta, ami szintén egy trélert húzott, arról nem is beszélve, hogy a járműveket a kreatív sofőr egyetlen hevederrel kapcsolta össze, gondolván mi baj lehet belőle. A helyszíni bírság azonnal repült a sofőröknek, majd az életveszélyes vontatást is megszüntették a rendőrök.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/adqt6Fd5Sa8.jpg?itok=ub3m6nLI","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=adqt6Fd5Sa8&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}