Románok: Ki a magyarokkal az országból!

Vannak olyanok, akik szerint a magyarok nem ismerik a történelmet, azért fáj nekik Trianon. Mások inkább elzavarnák az összes magyart.

A foter.ro erdélyi magyar hírportál videós beszámolója szerint a magyarellenes Új Jobboldal nevű román párt demonstrációján résztvevők szerint jobb lenne, ha Románia fővárosa Erdélyben lenne, és a magyarok csak azért akarnak önállóságot, mert nem ismerik a történelmet. Ja, és ha nem tudnák, a székelyek is románok, sőt, még a magyarok is, ha nem cigányok.

Az mindenesetre komolyan megnyugtathatja az ijedt magyar lelkeket, hogy a román hazafiak így néznek ki, mint ahogy a videón látható. Sok vizet nem zavarnának, ha "Ki a magyarokkal az országból" helyett véletlenül "Ki a románokkal Erdélyből" dallamokat sodorna arrafelé a szél.

Kevesebb hajzselé, több törikönyv.

Bréking: Így néz ki balhéban a kiabáló taknyos

Az előző videó végén látható skandálásban van egy fekete dzsekis hipszter fiúka is, ahogy éppen elzavarná a magyarokat Erdélyből. Egy szemfüles olvasónk felhívta a figyelmünket, hogy egy másik felvételen is találkozhatunk vele, pontosabban azon, ami azt örökíti meg, ahogy a magyar szurkolók elől menekül, miután azok megelégelték a provokációt az 1-1-es, bravúros döntetlennel végződő válogatott meccsen. A harcos román 0:16 és 0:25 között lép le az általuk kezdeményezett balhéból.