Feltámadt a TV2, hétköznap esténként verték az RTL Klubot

Mérföldkőhöz ért a TV2, hosszú bukdácsolás után komolyan fel tudták venni a versenyt a rivális RTL Klubbal - írja az IndexA Piramis című műsor - amit ugye valószínűleg az RTL Klubtól nyúltak le, de ez tulajdonképpen senkit nem érdekel az RTL Klubon kívül - hétfőtől-péntekig verte a konkurenciát, nagyon jó közönségaránnyal, 18-49-ben 12,4 és 17,3 százalék, teljes lakosságban 15,1 és 19,6 közötti aránnyal.

Az Éjjel-nappal Budapest bukó volt a héten, a teljes lakosságban 10,1 és 12,2 százalék, 18-49-ben 10,9 és 13,4 között mozgott. A Barátok közt beszakadt, teljes lakosságban csak a 27. és 28. helyre ért oda, a Pénzt vagy éveket! jobban érdekli az embereket. Az RTL ennek hatására megcserélte a BK-t és az ÉNB-t. A Híradó viszont továbbra is agyonvágja a Tényeket, teljes lakosságban a tíz legnézettebb műsorszámból hetet is az RTL-es hírek vittek, a Tényeknek csak egy ilyet osztottak.

A Válótársak harmadik évada sem tudott segíteni az RTL-en, 14,8-as közönségarányt hozott, ez kevés volt a TV2 ellen. Szombaton aztán a Korhatáros szerelem nem vált be, az RTL vitte a főműsoridőt.

A Duna TV-n hiába érkezett a Honfoglaló civilekkel forgatott változata, visszatért a Tóth János és bemutatták a Mária Terézia című minisorozatot, a nézőket a csatornán a Gasztroangyal érdekelte a legjobban, teljes lakosságban 12,6 százalékkal, 445 ezer nézővel. A Tóth János 60 ezret hozott, a Honfoglaló átlagosan 170 ezret. Mária Terézia 415 ezer embernek keltette fel az érdeklődését, a maga sávjában, teljes lakosságban elverte az RTL-t és a TV2-t.

A legnézettebb műsor teljes lakosságban a január elsejei Híradó volt, 18-49-ben a Fókusz Plusz.