Saját leszállópályát készíthettek Rogánnak a celeblagzin

Bár eleinte a miniszter mindent tagadott, mára az is felmerült, hogy a gépnek saját leszállópályát csináltattak.

"Ahogy kitört a botrány, a főnök gyorsan eltüntettette a munkásokkal a nyomokat. Az embereinek meg azt mondta, fogják be a pofájukat vagy ki lesznek rúgva."

- ezt egy olyan férfi mesélte a Népszabadságnak, aki saját szemével látta, hogy már a lagzi előtt egy héttel helikopterleszállót készítettek egy nyírtassi placcra: mészporral festették fel a landolási helyet mutató H-betűt, amit később megpróbáltak letakarítani.

Rogán Antalék először tagadták, hogy helikopterrel utaztak volna a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt Szabó Zsófia és vagyonos vőlegénye esküvőjére, ám amikor a Népszabadság nyilvánosságra hozta a fotókat, már részben elismerték az utat. Az eddigi állás szerint csak visszafele jöttek helikopterrel, amit a miniszter feleségének egy üzlettársa fedezett szívességből, hogy ne kelljen este autózniuk hazafelé.

Rogánék helikopterrel mentek lagziba, Kis Grófo igazi bulibárónak nevezte

A nívós hétvégi utazást azért választotta a Rogán család, mert hivatalosak voltak a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt Szabó Zsófia és vagyonos vőlegénye esküvőjére.Az ilyen helikopteres utazások óránként negyedmillió forintba kerülnek.A lap először Rogán Antalt kereste meg az ügyben, de a politikus mindent tagadott, továbbá szokásához híven perrel fenyegetőzött.

Azonban most úgy tűnik, odafele is repültek, ráadásul vissza sem este indultak, hanem már nappal. A helyiek nyilatkozatai szerint pedig látható az is, hogy már jó előre készültek a miniszter landolására, tehát tervezett program volt a luxusutazás.

Az Alfahír riportja szerint azonban a belföldi repülés nem újdonság a Rogán család életében, ugyanis már nyáron is látták őket így távozni balatoni villájuk közeléből.

Rogánéknál ez a szokás: nyáron is helikopterrel siettek egy lagziba

Napok óta hangos a sajtó Rogán Antal helikopter-ügyétől. A miniszter hétvégén feleségével, Rogán Gaál Cecíliával együtt helikopterrel tért haza egy nyírtasi lagziból, amiről a sajtó hírt adott, Rogán pedig kínos magyarázkodásba kezdett. - Először letagadta a helikopterezést, és perrel fenyegetőzött.

A volt V. kerületi polgármestert a múltheti esküvőn szintén résztvevő Kis Grófo igazi bulibárónak nevezte.