Segítségnyújtás egy család életének újrakezdéséhez

Felrobbant egy lakás Hajmáskéren, egy fiatal fiú súlyosan megégett, míg a család minden értéke a lángok martalékává vált.
 
Egy mondat, két sor, talán egy sóhajtás, azonban - remélhetőleg - ennél többet érez minden magyar ember, aki a nemzete, a közössége iránt felelősséget érez.
 
Galambos István, a Jobbik Veszprém megye 1-es számú választókerületének elnöke keresett meg minket, hogy lapunkon keresztül az együtt érző, segíteni tudó magyar emberek segítségét kérje.
 
Mint elmondta, október 29-én Zilahi Lajost, a nemzeti párt hajmáskéri elnökét azzal hívták a munkahelyén a telefonhoz, hogy az otthona lángokban áll, valószínűleg gázrobbanás történt. A helyszínre érve a szeme láttára vált a tűz martalékává az élete munkája, a család minden anyagi és személyes értéke.
 
Azonban, a tragédia ennél sokkal többet követelt a családtól, ugyanis az otthonukat elpusztító robbanás idején a Zilahi-házaspár fia a lakásban volt, s bár a 20 éves fiatalember a saját erejéből jutott ki az utcára, testének több mint 50 százaléka megégett, mentőhelikopterrel szállították a győri kórházba. Mélyaltatásban tartják, állapota kritikus, életveszélyes.
 
Jelenleg ifj. Zilahi Lajos felgyógyulása a legfontosabb az összetört család számára, de barátként gondolnunk kell a jövőre is - sóhajtott fel Galambos István. Főleg egy olyan ember esetében, aki nemcsak jó barát, de makacs elszántsággal képviseli a nemzeti gondolatot, a kezdetektől dolgozva a Jobbik sikeréért.
 
A Veszprém Megyei Jobbik arra szeretné megkérni minden együtt érző harcostársunkat, amennyiben tehetik, segítsék a család életének újrakezdését, hisz a tűzben szó szerint mindenük odaveszett.
Amennyiben tehetik, adományaikat az alábbi számlaszámra utalhatják, közvetlenül a család számára:
 
Zilahi Éva
 
OTP 11773487 - 03915288
 
Amennyiben más jellegű felajánlása lenne, azt az alábbi telefonszámon tehetik meg:
 
Galambos István – 06707036499
 
A család nevében is szívből köszönjük a segítséget!