Showműsor a Fidesz-villában

Ott lesz lehetőségük arra, hogy együtt kitöltsék a közös háztartásban élő hozzátartozójuk vagyonnyilatkozatát, amelyet aztán majd nyilvánosságra hozhatnak a tisztább közélet érdekében. Persze, ha Pokorni Zoltán esetleg tovább szomorkodik, talán kap majd ajándékba ő is valamelyik módosabb párttársától egy eredeti Rolex órát, az mindig segít.
 
Hogy kinek van nagyobb... - akarom mondani, hogy kinek van több pénze című verseny már régóta zajlik a Fideszben, erről már mi is többször beszámoltunk. Ugyanakkor az is tökéletesen jellemzi a kormánypártban uralkodó mentalitást, hogy nem tudnak egymás (üzleti) sikerének tiszta szívből örülni. Csak az áskálódás megy állandó jelleggel: így urizálnak, meg úgy költekeznek, és az egyéb szörnyű vádak.
 
Tetszettek volna olyan ügyesen spórolni, mint a Szijjártó család, máris nem lenne olyan savanyú az a szőlő - tehetnénk hozzá. Vagy mondjuk felhozhatnánk Rogán Antal belvárosi értékesítési politikáját is, amellyel úgy tudott profitot teremteni, hogy "kedvezményesen" adta el a nagy értékű V. kerületi ingatlanokat. 
 
A lényeg, hogy a Kövér által összehívott elnökségi ülésen mindenki legyen kooperatív, és osszák meg egymással a praktikákat, akkor nem lesz kibeszélés sem.
 
Sajtóhírek szerint Szájer József, a Fidesz EP-képviselője egy új frontot nyitott meg azzal, hogy az ATV-ben bírálta Kövér házelnök unióellenes kirohanását. "A házelnök úr nyilván alaposan megfontolta a döntését, de ez nekem nem különösebben tetszik" - utalt Szájer arra, hogy Kövér László kitiltotta az Országházból a kék alapon sárga csillagos zászlót.
 
Szájer arra is emlékeztette kuruckodó párttársait, hogy a 2008-as világválság idején az EU tagságunknak volt csupán köszönhető, hogy országunkat nem emésztette el az államcsőd, azaz "Európa védett meg minket".
 
A rövid beharangozó után, kérjük szavazzanak!
 
[[nid:162765]]