Az egyik Pest megyei kórháznak adományozott a Jobbik

Az egyik Pest megyei kórháznak adományozott a Jobbik

Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője csütörtökön a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges fertőtlenítő- és tisztítószereket, valamint más eszközöket vitt az egyik Pest megyei kórházba. Az ellenzéki képviselő szerint, most nem az Országgyűlésben, az ülésnapokon is szinte üres falak között kell hatékonyan segíteni, hanem ott ahol arra a legnagyobb szükség van. 

A Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány képviseletében Sneider Tamás arra hívta fel a figyelmet, hogy a koronavírus-járvány alatt már korábban is segítettek nemcsak a kórházaknak, rendelőintézeteknek, hanem magánszemélyeknek, valamint azoknak, akik most munkanélkülivé váltak, hogy ne kerüljenek hátrányos, rossz helyzetbe.

Most, Pest megyében, illetve Budapesten már a második olyan kórházba látogattak el, ahol adományokat osztanak azért, hogy az orvosoknak, ápolóknak, betegeknek egy kis segítséget adhassanak  a mindennapokban.

"Érezzék azt, hogy most az egész társadalom azokra gondol, akik segítenek a beteg embereken, akik sokszor életveszélyes körülmények között végzik áldásos munkájukat a kórházak falai között. Nagyon köszönjük a munkájukat!"

- mondta Sneider Tamás. A Jobbik politikusa elmondta, korábban az alapítvány számlájára a frakció tagjai felajánlották képviselői jövedelmük 10 százalékát, de a Fidesz többség ezt két éve ellehetetlenítette.

Sneider Tamás szerint a mostani adomány szinte semmi ahhoz képest, amit érzünk hogy mit tesznek értünk a kórházakban dolgozók.

"Bízunk abban, hogy eljön az idő, hogy nem olyan alacsony keresetet kapnak kézhez, mint most, amikor még a Felvidéken és Erdélyben is sokkal többet keresnek az egészségügyben dolgozók."

- tette hozzá Sneider Tamás.

Az lesz az igazi hála, amikor eljön az idő, hogy anyagilag is a magyar társadalom, a magyar állam, a magyar kormány, meg tudja becsülni az egészségügyi dolgozókat.

Még egyszer, nagyon köszönjük az áldozatos munkájukat!

- mondta Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője.