Stohl András felköpött a levegőbe, aztán aláállt

Két hete még kiabált volna az Orbán-rendszer ellen, aztán elszegődött a kormány propagandacsatornájához. 

A kormány propagandáját gátlástalanul kiszolgáló televízióról pedig nem éppen pozitív színben beszélt a Magyar Narancsnak. A lapnak azt mondta: még nem volt róla szó, de egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a TV2-höz hívják. Ugyanakkor hozzátette, egy érdekes helyzet lenne, és nagy dilemma.

„Elvileg az van, hogy te egy színész vagy, vagy egy műsorvezető vagy, és amivel megbíznak, az nem feltétlenül politikai irányultságú. Viszont ott van ugyanezen a csatornán a Tények, ami erősen befolyásolt. (…) Bevallom, nem tudom, hogyan döntenék. Ráadásul a TV2-nél most van minden, pénz, paripa, fegyver”

- nyilatkozta Stohl.

Hétfőn kiderült, a pénz, paripa, fegyver vonzóbb volt a színész-műsorvezető számára, Stohl ugyanis bevállalta a Hajós András által visszautasított TV2 Sztárban Sztár című műsorának zsűrizését. A Blikk szerdai száma arról ír, hogy ennél még többről van szó, a TV2 a csatorna egyik vezető arcává tenné a színészt.

Stohl Andrásról korábban két könyvet is írt Kökény-Szalai Vivien, a TV2 Médiacsoport jelenlegi hírigazgatója, aki kedden vehette át a Magyar Termék Nagydíj Sajtókövete nívódíját a Parlamentben, mert a Tények sokat tett „a kiemelkedő magyar minőség kommunikációjáért”.