Szelek szárnyán szállva (x)

Szelek szárnyán szállva (x)

Vannak, akik egész egyszerűen a magasság szerelmesei. Előszeretettel szállnak repülőgépre, illetve próbálnak ki olyan extrém élményeket, mint például a tandemugrás vagy a siklóernyőzés. Ha a repülőnapok pirossal vannak jelezve a naptárunkban, akkor a sétarepülés kihagyhatatlan élmény számunkra.

A Meglepkék.hu repülős élményei tökéletesek azok számára, akik szívesen repülnek. Egy nagy utasszállító egészen más élményt ad, mint egy kisrepülő. Utóbbi sokkal intenzívebb, élvezetesebb. Egy kis adrenalinfröccsnek vagy lazításnak is megfelel, attól függően, hogy mi a cél.

Felhők felett repülni

A városi nyüzsgésből olykor jó kiszakadni és elmenekülni a többi ember elől egy kis feltöltődésért. Erre a legjobb hely a felhők felett van, ahol biztosan nem találkozunk össze mással, ellenben csodálhatjuk odafentről az elképesztő panorámát. Akár saját magunkat lepjük meg, akár egy számunkra fontos személyt, a sétarepülés egy felejthetetlen ajándék. Budapest és környéke igazán látványos madártávlatból, azonban ennél messzebbre is lehet merészkedni.

Velencei-tó és Dunakanyar

Sokan nemcsak a fővárosra kíváncsiak, hanem szeretnének többet látni, egy kicsit a vidéket is megszemlélni. A Velencei-tó környéke, illetve a Dunakanyar mesés kanyarulatai csodaszép látványt nyújtanak madártávlatból. Esztergom és Visegrád valóságos gyöngyszemek. Különösen a Bazilika látványa nyújt igazán impozáns látványt a magasból.

Kényelmes, biztonságos és felejthetetlen

A Cessna repülőgépekkel a repülés egy újabb szintjét tapasztalhatjuk meg. A pilóta mellett három ember foglalhat még helyet, így egy kisebb család vagy baráti társaság kényelmesen, együtt élvezheti a magasban töltött perceket. A sétarepülés kiváló ajándék lehet a repülés szerelmesei számára, de akár annak is, aki ugyan tart a magasságtól, de szeretné legyőzni az ebből fakadó félelmét.

A repülés természetesen teljesen biztonságos, nincs mitől tartani. Odafent egy új perspektívából szemlélhetjük a világot. A tapasztalt pilóta arra törekszik, hogy az utasok a programot követően hatalmas mosollyal az arcukon szálljanak ki a gépből, és még sokáig emlékezzenek a felejthetetlen élményre. A Cessna kiválóan alkalmas rövidtávú sétarepülésekre. Stabil és megbízható tulajdonságainak köszönhetően a gép intenzív, ugyanakkor biztonságos repülést biztosít odafent.

Emlékezetes ajándék

A többség számára az ideális születésnapi ajándék megtalálása komoly fejtörést okoz. Ha tudjuk, hogy a számunkra fontos személy milyen érdeklődési körrel rendelkezik, vagy milyen élmények szerepelnek a bakancslistáján, akkor viszonylag könnyű dolgunk van. A sétarepülés nagy előnye, hogy életre szóló emlék, melyet a megajándékozott sosem fog elfelejteni, és örökké hálás lesz érte.