Szép nagy luftot rúgott a 444 és a DK

A debreceni Jobbik vasárnapi közleményéből ugyanis kiderül, hogy egyszerűen arról van szó: a város vagyonkezelő cége, a Cívis Ház Zrt kedvezményesen adja bérbe a pártnak a helyi irodahelyiségüket. Ezt a kedvezményt azonban nem a két szép szemükért kapják, hanem azért, mert ezt

minden pártnak biztosítják, 

és nyilván a Jobbikkal sem tehettek kivételt. A párt 2013-as beszámolójába számviteli okokból 
a piaci és a kedvezményes bérleti díj közti különbözetet 
"támogatásként" kellett feltüntetni.
 
Erre csapott le a 444, de most már ott figyel a cikkükben a frissítés, amelyben elismerik, hogy luftot rúgtak. 
 
 
A "botrányra" ráugrott a DK szóvivője, Grézcy Zsolt is, aki persze ebben is a Fidesz és a Jobbik szupertitkos paktumának ékes bizonyítékát haluzta bele. Alaposan arcra is esett, és, ahogyan ilyenkor lenni szokott, politikai ellenfelei még ugrálnak is egy kicsit rajta. A Fidesz szerint "agyára ment a sikertelenség és a gyűlölködés", a Jobbik pedig úgy véli, "világosan látszik, hogy Gyurcsány kormányon pont ilyen elfogult és tájékozatlan lenne, vagyis a Fidesz leváltására a Gyurcsány-féle baloldal alkalmatlan, szebb jövő csak a Jobbiktól várható" .
 
Mindkét párt rámutat arra, hogy a Demokratikus Koalíció 2014-es választási szövetségese, az MSZP debreceni szervezete szintén részesül a kamu botrányt kiváltó kedvezményből.