Honnan informálódhatsz a legfrissebb gazdasági eseményekről? (x)

Honnan informálódhatsz a legfrissebb gazdasági eseményekről? (x)

A globális gazdasági kilátások 2022-ben jelentősen romlottak a magas infláció, az agresszív monetáris szigorítás, valamint az ukrajnai háború és az elhúzódó világjárvány miatti bizonytalanságok közepette. A szárnyaló élelmiszer- és energiaárak megtépázzák a reáljövedelmeket, és a megélhetési költségek válságot váltanak ki a sebezhetőbb csoportok körében. Ilyen labilis viszonyok mellett nem csoda, hogy az emberek egyre inkább elkezdtek érdeklődni a gazdasági történések iránt. 

A híroldalak és a blogok nagy száma miatt azonban sok időbe és energiába telhet felkutatni a számodra leginkább érdekes cikkeket. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a dolgodat, szeretnénk felhívni a figyelmedet a Filter.hu hírgyűjtő portálra, amely igazán hasznos, ha szeretnél mélyebben elmerülni az ökonómia világában. A segítségével akár útközben is utánanézhetsz a különféle adatoknak és információknak, így ezáltal folyamatosan naprakész maradhatsz.

100%-ban magyar fejlesztésű

A Filter.hu egy innovatív, újragondolt hírszűrő platform, amelynek alapját egy magyar fejlesztésű szoftver és egy egyedi kialakítású webes megjelenítési felület képezi. Lényegében úgy működik, hogy az algoritmus felkutatja az ország legnépszerűbb híroldalain és blogjain megjelenő cikkeket, amelyek szerkesztői támogatás által szűrésre kerülnek, és ezután jutnak el a felhasználókhoz.

A téma több oldalról történő megközelítése

A portál megalkotói a kiegyensúlyozott tájékoztatásban hisznek, ezért folyamatosan arra törekednek, hogy az adott témát, jelen esetben a gazdasági történéseket, mindig több szemszögből is megközelítsék. Ha tehát a helyzet indokolja, akkor pro és kontra szempontok szerint sorakoztatják fel a híreket, ami kifejezetten kuriózumnak számít a hazai hírgyűjtő oldalak körében.

Könnyen használható felület

Senki sem kedveli azokat a weboldalakat, amelyek megnyitásakor menük, almenük és információk sokasága jelenik meg. Ezek csak összezavarják az olvasót, ahelyett, hogy végigvezetnék az oldalon. 

Ez azonban egyáltalán nem jellemző a Filter.hu-ra. A szerkesztők ugyanis a kiválogatott híreket időrendi sorrendben teszik közzé, amelynek köszönhetően bármikor könnyen visszakövethető egy-egy esemény fejlődéstörténete. Nyugodtan ki merjük jelenteni, hogy sok esetben könnyebben használható, mint a Google.

Ha esetleg a gazdaságon kívül még más is érdekelne

Amennyiben a gazdaságon kívül szeretnél az élet más területeibe is részletesebb betekintést nyerni, akkor a Filter.hu segítségével témák hatalmas tárházához férhetsz hozzá, amely szinte mindent magában foglal az aktuális politikai történésektől kezdve a legnépszerűbb bulvár híreken át egészen a különböző hobbikig és sportágakig. 

Összegzés

Ha szeretnél naprakész maradni, de nincs időd és energiád hosszú órákig az internetet bújni, akkor a Filter.hu-t neked találták ki. Ez a szuper hírportál lehetőséget ad számodra, hogy az érdeklődésednek és az ízlésednek megfelelően személyre szabd a tartalmat.