Ablakdíszekkel a varázslatos ünnepi hangulatért (x)

Ablakdíszekkel a varázslatos ünnepi hangulatért (x)

Az ünnepek közeledtével rengetegféle dekoráció közül választhatunk. Ezek egyike a világító ablakdísz, melynek szintén több különböző fajtája van.

Szerencsére napjainkban már nemcsak az ún. piros betűs ünnepek alkalmával díszíthetjük ki a portánk tájékát, hanem felvirágoztathatjuk más nevezetes napjainkat és a családi összejövetelek hangulatát is.

Ablakdekorációk előnyei

Nem mindenki rendelkezik kerttel vagy udvarral, ahol plusz díszkivilágításokat lehet kialakítani, de van az úgy, hogy az ember a lakását, erkélyét ugyanúgy fel szeretné díszíteni. Ilyenkor nagyon jó szolgálatot tehet egy különleges fényfüzér vagy lámpás az ablakba téve.

Ráadásul ezek a külső szemlélőnek is impozáns látványt nyújtanak, és a lakásban élő személy bentről kifelé nézve is mindig gyönyörködhet az ablakdíszeiben.

Az ablakdíszek előnyei a hosszú fényfüzérekkel szemben, hogy egyetlen mozdulattal ki tudod tenni a kiválasztott helyre, és nem kell bajlódnod az összegabalyodott égősorral.

A sokoldalú fényfüzérek

A világító égősorok már nemcsak a karácsonyfa részét képezik. Akár kültéren, akár beltéren szinte bárhová felaggathatjuk őket. Kint az udvaron tehetjük fákra, bokrokra, teraszra, eresz alá, akár még a kerítésre is.

Lakáson belül gyönyörűen mutat a nappaliban, hálószobában, de a gyerekek is rajonganak érte. Az ágyuk köré felszerelve az éjszakai hangulatvilágítás szerepét tölti be, így nem kell külön lámpát felkapcsolni altatáskor. Amikor könyvespolcokat világítunk meg fényfüzérekkel, akkor az ott sorakozó könyveink szó szerint más megvilágításba kerülnek.

A Gemini-Duo ablakba helyezhető dekorvilágítás termékei nagyon változatos színekkel és formákkal varázsolnak el minket. Találhatsz ott meleg vagy hideg fehér fényű vagy többszínű fényfüzéreket, tündérfényeket, jégcsap- vagy fényfüzéreket.

Ablakdíszek a lakás bármely pontjára

Az ablakdíszek nagyon sokrétűen használhatók fel. Ha meguntuk az ablakban nézegetni, bátran próbáljunk ki új helyeket, máshol is jól fognak mutatni. Ilyen pl. az ablakkeret vagy a komód, ahová ha elhelyezzük a dekorációnkat, mindig más és más zugát világítja meg, majd emeli ki a lakásnak.

Az ablakdíszek különböző alakúak lehetnek. Karácsony közeledtével választhatunk fenyőfa alakút vagy angyalka-, csillagmotívumot, de függönyfüzért is feltehetünk az ablakunk elé, akár kristálycsepp formával.

Házi megoldások

Az ablakdíszeinket és a lakásdekorációt kiegészíthetjük saját készítésű holmikkal is. Minden évszakban, az adott hónap ünnepnapjaihoz vagy jellegzetességeihez kötődően készíthetünk koszorút, melyet szintén bárhová elhelyezhetünk a lakásban, akár ajtódíszként használva.

A kreatív kézműveskedésbe más családtagok, gyerekek is bevonhatók, így nagyszerű közös családi program alakulhat ki a borongós, esős őszi estéken.

A Gemini-Duo dekorációs kínálatával nemcsak a karácsonyi ünnepekre, hanem bármilyen esemény alkalmával fel tudsz készülni és emlékezetessé tudod varázsolni a hozzád érkező vendégek, családtagok számára!