Ezek a jogos elvárások egy WordPress tárhellyel szemben (x)

Ezek a jogos elvárások egy WordPress tárhellyel szemben (x)

Mire érdemes kiemelten figyelni olyankor, amikor WordPress tárhelycsomagot készülünk választani? Milyen funkciók és szolgáltatások képezhetik a részét egy felhasználóbarát WordPress tárhelycsomagnak?

A cikkből kiderül a válasz minden feltett kérdésre. Bízunk benne, hogy ezáltal segíteni tudunk a megfelelő WordPress tárhelycsomag megtalálásában, azonosításában és persze kiválasztásában.

A telepítés működjön akár egyetlen kattintással

Vagy pontosabb kifejezéssel élve a telepítés működjön lehetőség szerint automatikusan. Ma már ez a szempont teljességgel jogos, hogyha egy tényleg felhasználóbarát WordPress tárhelycsomag igénylésében gondolkodunk. Vagyis a telepítés valósuljon meg a lehető leggyorsabban és legkönnyebb módon.

A rendelkezésre állás majdhogynem korlátlan legyen

Ezzel kapcsolatban a 99,9% legyen az irányszám, ami alá semmiképp nem érdemes menni. Hogyha egyébként kiszámoljuk, még ez is indokolatlanul sok időt jelenthet. Számunkra ugyanis a lehető legfontosabb szempont, hogy a weboldalunk működése kapcsán semmiképp ne kelljen leállásokkal és kieséssel számolni.

Kapjunk biztonsági mentéseket, amikor csak szükség van rájuk

A honlap esetleges feltörésére és az adatvesztés okozta kellemetlenségekre jobb proaktív módon előre felkészülni. Amennyiben a WordPress tárhelyszolgáltató oldaláról megkapjuk a szükséges biztonsági mentéseket, akkor egy-egy ilyen nemkívánatos esemény sem okozhat számunkra visszafordíthatatlan károkat.

Úgyhogy ennek jegyében érdemes előre érdeklődni a szóba jöhető szolgáltatóknál azzal kapcsolatban, hogy a biztonsági mentések tekintetében pontosan mire is számíthatunk a részükről.

SSL tanúsítvány nélkül ma már nincs értékes WordPress tárhely

Miben segít az SSL tanúsítvány? Ez a funkció titkosítja a weboldal és a honlap látogatói közötti kommunikációt. Ennek pedig az lesz a kiemelt hozzáadott értéke, hogy így harmadik fél egyszerűen nem férhet hozzá a weboldalon megadott személyes adatokhoz.

Hogyha nincs SSL tanúsítvány telepítve egy-egy honlaphoz, akkor a böngésző ezt jelezni fogja a felhasználó számára. Akarjuk, hogy a látogató figyelmeztetést kapjon, miszerint az oldalunk használata nem biztonságos? Ugye, hogy nem.

Természetesen az e-mail-tárhely fontosságáról sem szabad megfeledkezni

A vállalati levelezés kapcsán amennyire csak lehet, célszerű törekedni a profi és zavartalan lebonyolításra. Ennek kapcsán a felhasználóbarát e-mail-tárhelycsomagok egész egyszerűen kiszolgálnak minden felmerülő igényt.

Úgyhogy nem szükséges többé aggódni sem a SPAM üzenetek, sem a félrement levelek, sem az elavult e-mail-címek miatti presztízsvesztés kapcsán. Hogyha a WordPress tárhely mellé e-mail-csomagot is kapunk, akkor ez a tényező tökéletesen kipipálható.