Tábort szervez a Hungarica a rajongóinak

A rockzene mellett a nemzeti értékrenddel rendelkező családok egész nap színes, hagyományőrző programokon jó társaságban kapcsolódhatnak ki. 

 
A tábor színhelyéül a csopaki Üdülőfalu szolgál majd, ahol a rendezvény egész ideje alatt gyönyörű környezetben a táborlakók többféle sportolási lehetőségek közül választhatnak, lesz lehetőség bográcsozásra, a legkisebbek részére a szervezők pedig külön programokkal készülnek. A pénteki napon a házigazda Hungarica akusztikus koncertje mellett színpadra lép a Nemzeti Hang és Romantikus Erőszak is.
 
2016 a lengyel-magyar barátság éve ezért szombati nap a lengyel-magyar barátság jegyében fog telni. A szombati programok már délelőtt kezdetüket veszik, előbb Ander Balázs a két nemzet történelmi kapcsolatáról fog előadást tartani, majd Novák Előd nemzetünk egyik legfontosabb kérdéséről, a demográfia helyzetről fog beszélni. A nap folyamán a hagyományőrzés jegyében a baracskai Árpádnemzetség Hagyományőrző és Kézműves Egyesület fog tevékenységéből ízelítőt adni. A délutáni órákban az Ismerős Arcok lép a színpadra, majd kivetítő előtt lehet szurkolni a nemzeti tizenegynek az Izland elleni EB mérkőzés alatt. Az est egyik vendége lesz a lengyel nemzeti rockot játszó Pozytywka zenekar, majd őket a Hungarica nagykoncertje követi, bégül a tábor zenei részét a szigetközi Katapult zenekar zárja.