Itt a Fidesz döbbenetes programja, egy részlet az Orbán-tervből

Ha a szakértők már elfogytak, marad a...

Minden bizonnyal a miniszterelnök személyes utasítására a megmaradt szakértői csapat - élükön Habony Árpád ibizai bulibáróval - megfogalmazta a Fidesz 2018-as programját. Persze amit többen tudnak, az nem maradhat titok, ezért sem meglepő, hogy többen kikotyogták a legfőbb programpontokat. Így tett Tállai András NAV-elnök, adóügyekért felelős államtitkár is.

Komolyra fordítva: a felvételt, amely minden bizonnyal még a korábbi választás után lett rögzítve, Sneider Tamás, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke hozta nyilvánosságra a Facebook oldalán, és amelyet a 2014-es választásokat követően rögzíthettek egy belső tanácskozáson. A program azóta sem változott.

Frissítés: mivel a Habony-Mészáros-féle Fidesz mögül nem csak az értelmiség lépett le, hanem igazából valamennyi magára valamit adó szakember is, így nem meglepő, hogy csak egyetlen mondatos közleményben sikerült „reagálnia” a Fidesz sajtóosztályának Tállai szavaira. Annyit írtak, hogy „ez nem más, mint a reménytelen helyzetben lévő Jobbik és a Simicska média nevetséges akciója” – ezek szerint Tállai egy Jobbik-báb, vagy Soros ügynök, vagy török terrorista, holnapig biztos kirajzolják a megfejtést porcukorból.

K.P.