Több mint 126 milliót költöttünk már el a Batman Superman ellen című filmre

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című film hogy, hogy nem, a csütörtöki premierje óta vezeti a mozis nézettségi toplistát (a filmről írt kritikánkat itt olvashatja).

A második helyen a Zootropolis - Állati nagy balhé című film áll, amely két hete fut a mozikban, és azóta majdnem 218 ezren döndöttek úgy, hogy összesen 300 millió forintjukat váltják mozijegyre. A Kung Fu Panda harmadik részének premierjét a batmanes-supermanes gigamoziénál egy héttel korábbra tűzték ki: az animációs film eddig 120 millió forintot hozott a forgalmazónak, míg a Bazi nagy görög lagzi második részének előzetes vetítéseire közel 10 ezren ültek be, és költöttek e mókára 13 és fél millió forintot. 

A Beavatott sorozat: A hűséges című filmet március 10-i premierje óta 75 ezren látták, míg a vele egy napon debütált Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma elnevezésű produkció által nyújtott mozis élményre 94 és fél millió forintot csengetett ki közel 65 ezer néző. A most már több mint másfél hónapja műsoron lévő Deadpool így a hetedik helyre csúszott az eheti listán, de forgalmazói nem panaszkodhatnak: eddig 416 ezren látták és fizettek érte 576 millió forintot.

A Hogyan legyünk szinglik? című vígjáték premierje a Ryan "Jóseggű" Reynolds által alaposan megfőszerepelt képregényfilmével egy napon volt, de nézettségben jócskán lemaradt tőle: eddig 161 ezren látták. A kilencedik a sorban a Nagyfater elszabadul című mozi, amelyre január vége óta 340 ezren ültek be, az utolsó helyen pedig a február végén debütált Egyiptom istenei című film áll, közel százezres nézettséggel. Nemes Gyula Zero című filmjére (kritika: ITT) eddig 413-an voltak kíváncsiak, míg a Vad Kunság - A puszta rejtett életének nézettségéről sajnos nem érkezett adat a Filmforgalmazók Egyesületéhez. A természetfilmesekkel készült interjúnkat olvasta már?