Toroczkai igent mondott! A Jobbik alelnöke lehet

Toroczkai László elfogadta Vona Gábor felkérését, indul az alelnöki pozícióért - jelentette be a Jobbik elnöke az N1TV Vona7 című műsorában.

A politikus bejelentette: az elnökségben továbbra is együtt kíván dolgozni Volner Jánossal, Z. Kárpát Dániellel és Sneider Tamással is.
 
Mellettük az elnökségben szeretné látni Janiczak Dávidot, Ózd polgármesterét, aki fiatal kora ellenére egy 34 ezres város polgármestere lett és fejlődő pályára állította.
 
Vona szintén együtt dolgozna Fülöp Erikkel, Tiszavasvári polgármesterével, aki jelenleg a Jobbik Rend és tisztesség programját valósítja meg Tiszavasváriban az Érpataki Modellre támaszkodva, mely az eddigi tapasztalatok alapján kiválóan működik.
 
Vona Gábor végül elárulta: a harmadik új jelöltje Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, aki két elutasító választ követően harmadszorra igent mondott a Jobbik elnökének felkérésére A döntés hátteréről Vona nem kívánt nyilatkozni, mint mondta, azt meghagyja az ásotthalmi polgármesternek.
 
A Vona Gábor által ismertetett névsor igazolni látszik, hogy a Jobbik nem kíván visszavenni radikalizmusából, ez csupán a baloldali sajtó hangulatkeltése volt.
 
A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: