Tovább hazudozik Gőgös

Gőgös Zoltán nem mond le, helyette tovább hazudozik. Most azt mondja, nem is ott ülnek a jobbikosok, ahová ő "lőtt".

Ahogy megírtuk, az MTI fotósa az Országgyűlés keddi ülésén kapta lencsevégre, ahogy alig félreérthető kézmozdulatot tesz Gőgös Zoltán szocialista képviselő és pártelnök-helyettes valaki felé: az MSZP politikusa eljátszotta, ahogy egy puskával rálő egyik képviselőtársára. Mindezt megerősítették a videófelvételek is, bár Gőgös portálunk kérdésére hazudozni kezdett, azt állította, hogy nem lövést imitált, csak köhögnie kellett.
 
A Jobbik lemondásra szólította fel a politikust.
 
Gőgös jelezte: nem fog lemondani. Helyette tovább folytatja a hazudozást. Miután látta a felvételeket, rájöhetett, hogy ezt bizony nehéz lesz köhögésnek eladni,  így az Origónak már elismerte, hogy "lőtt". "Egyértelműen hülyeség volt, elnézést kérek" - mondta, azt azonban tagadta, hogy hazudott volna. A szocialista politikus elismerte, hogy a Blikknek és portálunknak is azt a magyarázatot adta, hogy köhögött, meg papírt mutogatott, és állítása szerint mindkettő igaz is volt.
 
Gőgös ezt követően újabb nevetséges hazugsággal állt elő: "nem is tudnám tagadni, hogy ez látszik rajta, de nem személy ellen irányult, nem is a jobbikosok felé, mert nem is arra ülnek, csak a levegőbe mutattam" - mondta, holott ahhoz már videófelvétel sem szükséges, hogy mindenki tudja: Gőgös megint nem mond igazat.