Új horizont a motorolajok terén (x)

Új horizont a motorolajok terén (x)

A legtöbb sofőr szeretné kihozni járművéből a maximumot. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy egy autó működése olyan, apróságnak tűnő dolgokon is múlik, mint a megfelelő motorolaj használata.

Most megmutatjuk azt, hogy miért számítanak kiemelkedőnek a Xado Red Boost motorolajok, és hogy miért érdemes mindig a legjobb minőséget választani.

Miért különleges a Xado Red Boost technológia?

Manapság rengetegféle motorolaj közül válogathatunk, az olajshop.hu személyautó motorolaj kínálatában pedig márka szerinti csoportosítást is találunk, így gyorsan és egyszerűen vásárolhatunk. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen minőségű és milyen specifikációjú megoldás mellett döntünk.

A Red Boost a Xado új termékcsaládja, amely megnövelt koncentrációjú Revitalizant |RF 10.5| TBN BOOST technológián alapuló, észterekből, PAO-kból és hidrokrakkolt alapolajokból készült. Ennek köszönhetően kimagasló teljesítményt és hatékony védelmet nyújt a gépkocsink számára.

Kétszer annyi nanorészecske, nagyobb megbízhatóság

Az Atomic Revitalizant kifejezetten a modern belső égésű motorok számára készült. Ebbe a kategóriába tartoznak a hibrid motorok és az elektromos járművek hatótávolság-növelői is.

A termék megalkotása során a gyártó a gázcentrifugákban történő elválasztás technológiáját alkalmazta. Ennek hatására a nanorészecskék koncentrációja megkétszereződött az összetételben, ami közel 2,75-szörösére gyorsítja a kerámia-fém képződés folyamatát.

A Red Boost olajok ezenfelül tartalmaznak egy olyan, különleges aktív hatóanyagot, amely lehetővé teszi a motorolaj oxidációjának szabályozását. Ez képes megakadályozni az olaj tulajdonságainak gyors és drasztikus romlását, javítja ezáltal a kémiai stabilitást és garantálva a hosszú élettartamot, valamint a motor megbízható működését.

Még több észter a teljesítménynövelés érdekében

Az észterek egyedülálló teljesítmény jellemzőkkel ruházzák fel a Red Boost olajokat. Molekuláik polaritásuknak köszönhetően vonzódnak a fémfelületekhez, így erős, stabil filmréteget alkotnak azokon.

Ez egyrészt javítja a kenés hatékonyságát, másrészt az üzemanyag-fogyasztást is csökkenti. Összességében pedig hozzájárulnak a motor élettartamának növeléséhez, így kevésbé kell majd a karbantartás miatt aggódnunk.

A legmagasabb minőség és megbízhatóság minden sofőr számára

A Red Boost olajok minden esetben a legújabb, EPA által jóváhagyott adalékokkal készülnek, így a legmagasabb amerikai és európai gyakorlati követelményeknek egyaránt megfelelnek.

Az alapolajként használt PAO-k alacsony dermedésponttal rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a motort akár extrém alacsony hőmérsékleten is gyorsan és hatékonyan indíthassuk. Valamint az égés révén jelentősen képes csökkenteni a jármű olajfogyasztását is.

A Xado Red Boost technológia tehát tökéletes választás azok számára, akik megbízható és hosszú életű motorolajat keresnek.