Újabb pert nyert a Jobbik

Ezúttal a Ripostról és a 888-ról bizonyosodott be, hogy hazudósak. Gyakorolhatják a helyreigazítás műfaját.

A mai napon a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon, jogerős ítéletben megállapította, hogy a kormányközeli, magát – általunk ismeretlen okokból – sajtóorgánumnak nevező 888 és Ripost hazugságot állított Toroczkai Lászlóról. A megszokottnál is gyomorfogatóbb módon támadták a Jobbik alelnökének családját, melyért Toroczkai László bíróságra ment, és nyert. Mivel szokás szerint a két lap nem tudta bizonyítani állításait, a bíróság helyreigazításra, valamint illeték és perköltség megfizetésére kötelezte őket - áll a Jobbik pénteki közleményében.

Futószalagon nyeri a pereket a Jobbik Habonyék lapjai ellen

A letelepedési kötvények miatt megbuktatott Alaptörvény-módosítás utáni bosszúhadjárat, minek keretében a Fidesz-közeli sajtótermékek Vona Gábort homoszexualitás gyanújába keverték, az eddiginél is jóval több pert fog eredményezni - erről a párt már hivatalosan is nyilatkozott.Eszerint bíróságra járhat majd a TV2 a Pesti Srácok az Origó

 

A személyes kedvencünk természetesen továbbra is a TV2 és a közmédia konkrét hírhamisítása, előbbi jogi képviselője már bíróságra járkálhat. Sok esélyt nem adunk nekik sem.

Meghamisította Vona Gábor szavait a TV2

A csatorna (mármint a TV2, nem a szennyvíz elvezetésére szolgáló nagyszerű találmány) lehozta a Rácz Károly ("művésznevén" Terry Black) által nagy leleplezésnek szánt, 2009-es EP-választáson készült képet, bár ezt már kevésnek gondolták, ezért konkrétan meghamisították Vona Gábor egyik mondatát.