Újabb pofonba futott bele Gőgös Zoltán

„Gőgös Zoltán az életveszélyes fenyegetéssel felérő, elhíresült "puskázás" után azzal védekezett a Hír TV riporterének, hogy akkor sem történt semmi, amikor a Zagyva szamurájkarddal sétálgatott a Parlamentben.

Akkor a Gőgöshöz hasonló gyengébbek kedvéért még egyszer: A szamurájkardot a házőrség ellenőrzése után, hivatalosan vittem be a Parlamentbe egy sajtótájékoztató szemléltető eszközeként. Majd amikor végeztem, ugyanúgy bejelentve vittem ki a Házból. Teljesen törvényesen.

Tessék jobban tájékozódni Gőgös úr, mert ha pereskedés lesz esetleg az ilyen rágalmaiból, akkor lesz csak igazi fejmosás otthon."

Ahogy megírtuk, az MTI fotósa az Országgyűlés keddi ülésén kapta lencsevégre, ahogy alig félreérthető kézmozdulatot tesz Gőgös Zoltán szocialista képviselő és pártelnök-helyettes valaki felé: az MSZP politikusa eljátszotta, ahogy egy puskával rálő egyik képviselőtársára. Mindezt megerősítették a videófelvételek is, bár Gőgös portálunk kérdésére hazudozni kezdett, azt állította, hogy nem lövést imitált, csak köhögnie kellett.

A Jobbik lemondásra szólította fel a politikust. Aki jó szocialista módjára természetesen ennek nem tett eleget.