Majd jön a bevándorló, oszt' elvágja a torkát – Kreatív fideszes meggyőzési módszerek Újpesten

Majd jön a bevándorló, oszt' elvágja a torkát – Kreatív fideszes meggyőzési módszerek Újpesten

Azokon a településeken, ahol a rosszul áll a Fidesz szénája, ebben a kampányban is előkerült a migránsok betelepítésével történő riogatás. A szoros verseny alaposan kikezdhette az újpesti kormánypárti aktivisták idegrendszerét.

Az Újpesti Hírmondón nyilvánosságra hozott felvétel tanúbizonysága szerint egyre bizarrabb módon igyekeznek rávenni a fideszes Wintermantel Zsolt melletti szavazásra. A portál azt írja, a fideszesek a Kubatov-lista alapján járnak házról házra, és elég nehezen viselik, ha a sajátjuktól eltérő véleménnyel találkoznak. Egy vélhetően sikertelen meggyőzési kísérletet egyik azzal zárt le, hogy 

Majd jön ide a bevándorló, oszt' elvágja a torkát!

A feldühödött kormánypárti aktivista aligha erre gondolt, de egyébként Újpestre valóban szép számmal érkeznek migránsok. Őket azonban éppen, hogy a Fidesz telepíti be, hogy rájuk cseréljék le a tömegesen kivándorló magyarokat. A kerületben már működik egy, túlnyomórészt ukrán munkások által lakott szálló, a bezáratott Árpád kórház épületét pedig – komoly felháborodást keltve – szintén hasonló célokra alakítják át.