Vajna Tímea: Andy lelke beleköltözött Zoliba

Vajna Tímea: Andy lelke beleköltözött Zoliba

Vajna Tímeától a Bors kérdezte meg, hogy pontosan milyen szerepet tölt be az életében "az a jóképű, Zoltán nevű fiatal férfi, akit korábban Instagram-oldalán is megmutatott és aki Andy Vajna halála után az özvegy üzlettársa lesz a néhai producer budapesti éttermének vezetésében".

Vajna Tímea kifejtette, a férfit úgy ismerte meg, hogy Andy Vajna barátja volt, de "korábban mindig idegesített és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Mindig arról beszélt Andynak és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon".

A férfi nagyon tisztelte a producert:

Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az ő otthonában is van Andyről kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Vajna Tímea azt is elmondta a lapnak, hogy 40 éves kora előtt gyermeket szeretne, most 37.

A férje vagyonának jelentékeny részét öröklő Vajna Tímea legfiatalabbként 37 milliárd forinttal a 40. helyen áll a leggazdagabb magyarok listáján.

Vajna Tímea: akkor tudsz sok pénzt keresni, ha nem munkának fogod fel azt, amit teszel

Ma van pontosan egy éve, hogy Andy Vajna elhunyt, vélhetően ennek apropóján jelent meg tegnapelőtt a Blikken egy interjú Vajna Tímeával, néhány gondolat: az özvegy azt bánja a legjobban, hogy nem mondta el elégszer Andy Vajnának, hogy mennyire szereti és nem figyelmeztette időben, hogy kiben ne bízzon meg feldolgozni nem