Vallja be! Ha Ön Mészáros Lőrinc lenne, ugyanúgy szállodákat vásárolgatna fel!

Szerencsére vannak olyan talpraesett emberek, mint Mészáros Lőrinc, aki a fúvókatisztítást milliárdos vállalkozások felvásárlására cserélte.

Túlélsz, pöcök - mondaná Örkényesen, de nem hallgatja meg senki, sok volt már a borgőzös vita a hetes buszon. Csak remél, vágyakozik, hiszen már mindenki kommunista, csak ő nem, meg a Viktor, akiben még mindig lehet bízni, mert sosem hazudik.

Na persze azt is tudjuk, akinek nincsen semmije, az annyit is ér, de szerencsére azért vannak olyan talpraesett emberek, mint Mészáros Lőrinc, aki a fúvókatisztítást milliárdos vállalkozások felvásárlására cserélte.

Most például egy balatoni szállodát vett meg a Napi.hu szerint, mégpedig a balatonalmádi Ramadát - miután az üzemeltetési jog az övé lett, egy másik cégen keresztül megszerezte magát az épületet is.

Korábban a Magyar Nemzet írta meg, hogy a négycsillagos szálloda működtetését az Event-Immo Kft. vette át az Aurora Hotels kft.-től, majd most a Napi.hu híre szerint a Mészáros-féle R-Kord Kft. is beszállt, mint az épület új tulajdonosa. A vásárlás pénzügyi részletei még nem kerültek nyilvánosságra, de azt már lehet tudni, hogy Wossala György családjától és két kínai partnerétől, Xu Ruitől és Xu Zhenquingtől szerezték meg a szállodát, nyilván milliárdos értékben.

Ám ez nem minden, egyes feltételezések szerint Mészáros Horvátországban is terjeszkedne, ahogyan a Quaestor-érdekeltségű épületekben is nagy üzletet lát. Az, hogy Horvátország mennyire kedves hely a felcsúti polgármesternek, abból is látszik, hogy a foci-eb után horvát huligánok által megtámadott Ivan Rakitic középpályás és családja nem más, mint Mészáros Lőrinc tengerparti villájában pihent az eset idején.

Ugyanitt szezon előtti konvektor-karbantartás akciósan most csak hatezer forint/darab!