Varga-Damm: sok a tennivaló Veszprémben

A Jobbik veszprémi kampányzáró sajtótájékoztatóján kiderült: van olyan jelölt, aki hazaszeretetből végzi munkáját.

Volner János kijelentette, hogy a mai politikai élet fő hajtóereje a pénz és a hatalom. Hozzátette: a választóknak azt kell mérlegelniük vasárnap, hogy a pénz és a hatalom szolgálatában álló jelöltet támogatnak vagy olyan embert, aki lelkesedésből és hazaszeretetből végzi munkáját, amilyen szavai szerint a Jobbik jelöltje, Varga-Damm Andrea.
 
Varga-Damm Andrea, a Jobbik veszprémi időközi választásokon induló országgyűlési képviselőjelöltje azt mondta, mivel nem Veszprémben él, hátránnyal indult a kampányban, de a helyiek szeretete sokat segítette őt abban, hogy minél többen megismerjék.
 
Hozzátette: az általa tartott harmincöt fórumon rengeteg emberrel beszélgetett, és bár a legtöbben a devizahitelezés ügyével kapcsolatban már ismerték őt, azokat is meg kellett szólítania, akik nem járnak ebben a cipőben.
 
Veszprémnek az elmúlt huszonöt év nem hozta meg azt a fejlődést, amelyet más városoknak, ezért sok a tennivaló – fogalmazott a jobbikos politikus, hozzátéve, hogy hazánkban sok ember fáradt és erőtlen, ami ellen minden politikusnak tennie kell.
 
Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő felidézte, hogy fiatal tanársegédként egyik első tanítványa volt Varga-Damm Andrea, akinek a jelleme már akkor is azt sugározta, amit ma: jó hogy itt vagy, fontos vagy, értékes vagy.
 
Hozzátetette: ha Varga-Damm Andrea bejut az parlamentbe, akkor ki fog állni a mikrovállalkozásokért, és azt fogja képviselni, hogy a hatalom van az emberekért, nem pedig fordítva, az emberi méltóságot állítva a középpontba.