Varga Judit másfél milliós karórával örül a csirkefarhát árcsökkenésének

Varga Judit másfél milliós karórával örül a csirkefarhát árcsökkenésének

Varga Judit igazságügyi miniszter a nemrég bejelentett alapvető élelmiszerek árfixálását hirdette Facebook-oldalán egy fotóval, melyen a Fővám téri Nagyvásárcsarnok egyik hentespultjánál szemezget a húsok között.

Ha valaki lemaradt Orbán Viktor nagy bejelentéséről, arról van szó, hogy a tavaly októberi árakat vezetik vissza hat alapvető élelmiszer esetében. Vagyis hét esetében, ugyanis a miniszterelnök tegnap kifelejtette a listából a csirkefarhátat, amit ma hozzácsapott Gulyás Gergely a kormányinfón. Bár vagyonokat nem fogunk spórolni februártól a vásárlások során, ez azonban Varga Juditot valószínűleg nem különösebben érinti, ugyanis a Csukló Szpotting instaoldal megemlítette, hogy a miniszter csuklóján egy Cartier Clé de Cartier óra látható, aminek az ára közel 1,5 millió forintra rúg a gyártó oldala szerint.

A 444.hu felvette a kapcsolatot a Csukló Szpotting oldalt, akitől megtudták, hogy erről a képről nehezen lehetne megmondani a pontos típust, de szerencsére már a nyáron készült pár jobb kép erről az óráról.

A lap emlékeztet rá, hogy Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója, Varga Judit férje korábban a 168 órának azt írta az órát ő vette a feleségének 40. születésnapjára tavaly szeptemberben. A látszat ellenére, az órát nem kellett feltüntetni a felesége vagyonnyilatkozatában, mert abban csak a hathavi képviselői alapdíjat meghaladó értékű ingóságokat szükséges szerepeltetni.