Végre itt az első Warcraft-előzetes!

A népszerű Warcraft videojátékok fantasy világán alapuló filmet már lassan tíz éve várják a rajongók. Most végre mindenki szemügyre veheti a Universal Pictures kiadásában megjelenő, nagyszabású projekt gyümölcseit.

 
Az előzetes alapján a látványvilágra nem lehet panasz, a végeredmény kétségkívül magán viseli a kiváló Blizzard animációk jellegzetes minőségi jegyeit (nem is csoda, hiszen a játékfejlesztők szorosan együttműködtek a stúdióval).
 
Ami a történetet és a szereplőket illeti, hangsúlyos, hogy a stáb mennyire lesz majd képes árnyalni a csavarokkal teli ork-ember konfliktust, illetve, hogy az animált karaktereket mennyire tudják élettel megtölteni a forgatókönyvírók és a szinkronszínészek. Az eddig látottak alapján mindkét feladattal jól állnak az alkotók, de ezt nyilván csak a végeredmény fogja 100 százalékban megmutatni.
 
Kedvező előjel, hogy "A kezdetek" alcím további folytatásokat ígér, így igen valószínű, hogy amennyiben az alkotás hozza a tőle elvárt bevételt, további filmek is zöld utat kaphatnak. Ezzel a produkció illeszkedne a Gyűrűk ura által 2001-ben elindított trendhez, és a jövőben újabb epikus fantasy filmsorozattal lehetünk gazdagabbak.
 
Már csak jövő májusig/júniusig kell kibírni!