Eljuthat a propaganda nélküli hang vidékre is

Újjáépítené a vidéki nyilvánosságot a Nyomtass te is! Mozgalom.

Szombaton tartotta konferenciáját a Nyomtass te is! Mozgalom, aminek tagjai a vidéki nyilvánosságot építenék újjá. Mint mondják, azt szeretnék, ha a kormánypropaganda mellett valódi hírek is eljutnának az emberekhez.

A konferencián résztvevők leginkább tapasztalataikat osztották meg egymással. Megerősítették, hogy a vidéki független sajtóban azért található nagyon kevés hirdetés, mert a cégek nem mernek náluk reklámozni, sokszor inkább titokban támogatják őket. A híreik viszont érdeklik az embereket.

A Nyomtass te is! főszerkesztője L. László János előadásában egy bajai példán mutatott rá arra az aránytalanságra ami a vidéki lapokat jellemzi.

A bajai önkormányzati TV híradójában a Fidesz helyi politikusai 424 alkalommal szerepeltek, a helyi ellenzék pedig háromszor, egy év alatt.

Az RTL Klub beszámolója szerint a konferencián a Nyomtass te is! és Márki-Zay Péter Mindenki Magyarország Mozgalma együttműködési megállapodást kötött. Ezentúl kölcsönösen segítik egymást a kormánypropagandával szemben.

(Fotó: nyomtassteis.hu)