Videón, ahogy lecsapnak négy dílerre, akik drogot árultak egy erzsébetvárosi üzletben

Videón, ahogy lecsapnak négy dílerre, akik drogot árultak egy erzsébetvárosi üzletben

A nyakon csípett két nőt és két férfit az általuk űzött kábítószer-kereskedelem miatt letartóztatták, de több vevőjük körül is szorul a hurok.

Elfogtak négy drogdílert az Erzsébetvárosban.

A huszárvágással nyakon csípett dílerek az ideiglenes lakásként használt, földszinti üzlethelyiségben árulták az új pszichoaktív anyagot

- erről számolt be a BRFK mai közleményében.

Azt írták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói megfelelő előkészítő munkát követően október 4-én ütöttek rajta egy Huszár utcai ingatlanon, mert a bűnügyi információk és lakossági bejelentések szerint ott kábítószer-kereskedelem zajlott.

Az 50, illetve 30 éves férfiakat és a 30, illetve 24 éves nőket kereskedéssel elkövetett, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével gyanúsították meg.

A dílereket őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat. Több vásárlójukat tanúként hallgatták ki, velük szemben szabálysértési eljárás indult. A lefoglalt illegális anyagokat szakértők vizsgálják, és a nyomozás során azt is kiderítenék, hogy a terjesztők honnan szerezték be azokat.

(Címlapkép: police.hu)